Trek Rotterdam hoofdsponsor Transhoek

Vol enthousiasme maken wij bekend dat de Transhoek dit jaar mede mogelijk wordt gemaakt door Trek Bicycle Rotterdam, die sinds kort gevestigd is aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam.

We zijn erg blij en vereerd dat Trek aan een sportief evenement als de Transhoek verbonden wilt zijn. Aan de ene kant biedt het voor ons als organisatie meer mogelijkheden om (opnieuw) een leuke Transhoek neer te zetten en aan de andere kant is het voor Trek Bicycle Rotterdam een mooie mogelijkheid om zich op een leuke manier bij de doelgroep te presenteren.

De winkel in Rotterdam

Bij Trek Bicycle Rotterdam moet je zijn voor de nieuwste producten van Trek en Bontrager. Zij voorzien je met plezier van het beste advies en geven zelfs garantie dat je de beste keuze maakt.

Daarnaast hebben ze een professionele werkplaats waarin ze fietsten van alle merken onderhouden en repareren, dus niet uitsluitend Trek. Het is de plek om andere fietsers in de omgeving te ontmoeten, routes uit te wisselen, tips te krijgen en passie te delen.

Hun winkel bevindt zich net buiten het stadscentrum, dichtbij de Meent. Of je nu een wegrenner bent of liever op een mountainbike zit, woon- werkverkeer fietst of geniet op jouw elektrische fiets, hun winkel heeft wat je nodig hebt.

Je bent van harte welkom om kennis te maken met hun team. Je kunt ze volgen op hun Facebookpagina voor meer informatie over fietsritten en clinics.

Later meer

Dat Trek Rotterdam hoofdsponsor is van de Transhoek, zal niet ongemerkt blijven. Zeker als je deelneemt aan de Transhoek, zal je er later meer over horen.

Website Trek Rotterdam

css:

Sponsors

Volg ons op Facebook