CUBE Stores hoofdsponsor van Transhoek 2022

We zijn blij om te kunnen melden dat CUBE Stores Nederland dit jaar de hoofdsponsor is van de Transhoek!

In de premium stores van CUBE stap je letterlijk in een CUBE wereld. Naast de fietsen vind je er ook de volledige product range van CUBE, met merken zoals Newmen, Rek, Square, Natural Fit, Acid en RFR.

CUBE behoeft eigenlijk geen introductie. CUBE is in 1993 opgericht in Duitsland en sindsdien gegroeid en ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende merken in de fietsindustrie. CUBE heeft een brede range fietsen van o.a.: stadsfietsen, racefietsen, toerfietsen tot aan mountainbikes. In iedere categorie heeft CUBE een ruim assortiment. Voor iedereen is er wel een CUBE van beginner tot en met Pro, van klein tot groot en van human tot electric powered.

Destijds was CUBE voor het eerst verkrijgbaar bij Bike2build in Vlaardingen. Wat later uitgegroeid is tot één van de drie CUBE Stores in Nederland. Je vindt deze prachtige winkels in Vlaardingen, Leersum en Limburg.

Naast een winkel bezoek kan je ook direct bestellen op www.cubestores.nl.

CUBE is al jarenlang hoofdsponsor van mountainbikeverenging Dirty Hill en vanuit dat partnership is deze samenwerking voor de Transhoek ontstaan.

N.B. Tijdens de Transhoek is het CUBE serviceteam aanwezig. Mocht je fiets kapotgaan tijdens de estafette dan zal een pro mechanic van CUBE er alles aan doen om dit snel te fixen.

css:

Sponsors

Volg ons op Facebook