Training voor deelnemers Transhoek

A.s. woensdagavond 31 augustus 2022 zijn alle deelnemers van harte welkom om mee te doen met de training van Mountainbikeclub Dirty Hill. Deze training is speciaal gericht op de Transhoek en ook opengesteld voor deelnemers die niet lid zijn van Dirty Hill.

Tijdens deze training gaan we aandacht besteden aan specifieke stukken/secties van het parcours met als doel jouw rondes zo efficiënt mogelijk en met de juiste technieken en tactieken te kunnen rijden. Als afsluiter oefenen we de Le Mans-start en rijden we één gehele ronde over het parcours.

Na afloop doen we nog een drankje in de klimberg (Monte Cervino), ook daar ben je welkom (wel op eigen kosten).

Datum: woensdagavond 31 augustus 2022
Tijd: 19:00 tot 20:45 uur
Locatie: MTB parcours Bergschenhoek
Verzamelplaats: parkeerplaats bij Outdoor Valley, bij startpunt parcours
Adres: Hoeksekade 141, Bergschenhoek

Vooraf aanmelden is niet nodig, maar het is alleen bedoeld voor deelnemers en voor leden van Mountainbikeclub Dirty Hill.

css:

Sponsors

Volg ons op Facebook