Inschrijving gesloten; VOL!

Het is een week voor de wedstrijd, dus de inschrijving is gesloten!

Een historisch editie

Voor de organisatie is deze editie van de Transhoek historisch! Waarom? Het is de eerst keer sinds het bestaan van de Transhoek (2008) dat alle startplaatsen bezet zijn. Maar liefst 50 teams (= 100 deelnemers), zullen over een week – op 11 september 2016 – aan de start staan van een unieke Mounainbike Duo Estafette; de Transhoek.

Wedstrijd met een knipoog

Hoewel het uitrijden van de Transhoek een flinke prestatie is en er tijdens de wedstrijd serieus hard wordt gereden, blijft de Transhoek een wedstrijd met een knipoog. Samen met andere mountainbikegekken tig rondjes rijden over het parcours van Bergschenhoek!

Veel succes en plezier!

Aan alle deelnemers: veel succes en plezier, zowel bij de laatste voorbereidingen als de wedstrijd! Tot 11 september!

 

Sponsors

Volg ons op Facebook