Sponsors Transhoek 2016

“Zonder sponsors, geen Transhoek”

Om een evenement als de Transhoek tot een succes te maken, zijn we niet alleen afhankelijk van de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers, maar voor de financiële middelen ook van de sponsors.

We willen de sponsors extra bedanken door ze hier in het zonnetje te zetten.

ManEngenius – Ingenieurs- en adviesdiensten

man_engenius_sponsor_logo_dirty_hill

ManEngenius biedt sinds 1992 ingenieurs- en adviesdiensten met toegevoegde waarden in elke fase van een project: van initiatief tot en met realisatie en beheer. Als specialist in kritisch maatwerk ondersteunen zij  toonaangevende opdrachtgevers, groot en klein, nationaal en internationaal. Zij staan bekend als kennispartner voor expertise en kwaliteit.

Website: www.manengenius.nl
Facebook: www.facebook.com/ManEngenius

Orange Motors – Opel dealer

ornage_motors

Orange Motors is één van de grootste Opel dealers van Nederland! Twee bekende bedrijven – P.A. van der Kooij en Eef & Huub – zijn samengevoegd in één nieuwe organisatie: Orange Motors B.V. Met zes vestigingen in de regio Rijnmond zijn zij een vertrouwd gezicht op het gebied van verkoop, lease, Private Lease, reparatie, schadeherstel van Opel personen- en bedrijfswagens.

Website: www.orangemotors.nl
Facebook: www.facebook.com/OrangeMotorsNL

Remco’s Cycle Service

remco-s_cycle_service_wit-grijs

Bij Remco’s Cycle Service draait alles om fietsplezier. Sinds 2004 zijn zij een fietsen speciaalzaak met passie voor het vak. Remco’s Cycle Service is niet de grootste fietsenwinkel in de omgeving, maar wel groots in kennis en aandacht.

Toewijding voor de mens en het product staan centraal bij Remco’s Cycle Service. Hun werkplaats heeft in de loop der jaren een goede naam opgebouwd en vele tevreden klanten brengen hun sportieve fiets bij hen voor onderhoud.

Website: www.rcsb.nl
Facebook: www.facebook.com/Remcos-Cycle-Service-147995585343344

Outdoor Valley

outdoor_valley_sponsor_logo

Outdoor Valley is een veelzijdig outdoorcentrum met een breed en gevarieerd aanbod aan activiteiten en arrangementen. Er zijn programma’s op maat voor familie en vrienden, bedrijven, scholen en kids. Outdoor Valley is de thuisbasis van Mountainbikeclub Dirty Hill. Tijdens de Transhoek stelt Outdoor Valley de benodigde faciliteiten beschikbaar.

Website: www.outdoorvalley.nl
Facebook: www.facebook.com/outdoorvalley

Schwalbe

schwalbe_sponsor_logo

Als je aan fietsbanden denkt, dan denk je aan het merk Schwalbe. Met een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten is Schwalbe niet meer weg te denken uit de wielerwereld. Schwalbe is een wereldmerk dat zich in de loop der jaren heeft bewezen.

Website: www.schwalbe.com/nl/
Facebook: www.facebook.com/Schwalbefietsbanden

Pardon – Grafisch ontwerp

sponsorlogo-pardon

Pardon is een klein maar krachtig grafisch ontwerpburo onder de rook van Rotterdam. Met 22 jaar ervaring werken Karin van Dongen en Arjan Parie, met veel enthousiasme, voor leuke en inspirerende klanten. Zij gaan voor creativiteit en kwaliteit. Geen stock maar op maat gemaakt! Zij hebben veel skills in huis, maar indien nodig schakelen zij hun netwerk in.

Website: www.pardon.nl
Facebook: www.facebook.com/Pardonnl-148001351881891

css:

Sponsors

Volg ons op Facebook