Uitslagen en rondetijden

De organisatie van de Transhoek kijkt opnieuw terug op een geweldige editie van de Transhoek! Het weer was goed, het parcours lag er (ondanks de vele regenval in de dagen ervoor) perfect bij en het deelnemersveld was er weer ééntje om trots op te zijn; een aantal nieuwe teams, maar vooral veel terugkerende teams.

De titelverdedigers Marijn en Wilco (de Linkspoten) lieten opnieuw zien dat ze onverslaanbaar zijn. Dit keer niet binnen een recordtijd, maar wellicht heeft de vernieuwde kleine berg en de aparte wisselzone hierbij een rol gespeeld.

De organisatie bedankt alle deelnemers en toeschouwers hartelijk voor hun komst!

Uitslagen en rondetijden

Dankzij de (rammelende) bidon die de deelnemers tijdens het rijden meesleepte, konden de rondtijden van elk team uiterst nauwkeurig worden vastgelegd. Al de geregistreerde gegevens hebben we in een overzicht gezet, die via de button hieronder te downloaden is.

Uitslagen Transhoek 2015

Foto’s gezocht!
Helaas was er dit jaar geen “vaste” fotograaf beschikbaar die de wedstrijd en alles eromheen op beeld vast kon leggen. Omdat we toch graag een album op de website en Facebookpagina met mooie plaatsjes zouden willen vullen, doen wij hierbij een oproep om de gemaakte foto’s aan ons toe te sturen, zodat wij een mooie selectie kunnen maken en online kunnen zetten.

Heb je een klein aantal foto’s die je ons toe wilt sturen? Mail ze dan als bijlage naar < e-mailadres verwijderd >. Wil je ons een groter aantal foto’s toesturen? Maak dan gebruik van bijvoorbeeld WeTransfer of zet je foto’s op Picasaweb, zodat wij ze kunnen downloaden.

Tips en opmerkingen?
Dankzij feedback van jullie kunnen we volgend jaar misschien een nog betere editie van de Transhoek neerzetten. Heb je een tip of opmerking die tot verbetering kan leiden? Laat het ons alsjeblieft weten!

Tot volgend jaar!

 

Sponsors

Volg ons op Facebook