Bike2Build levert technische ondersteuning

Tijdens de Transhoek op zondag 7 september 2014, zal ook Bike2Build een tent opzetten aan de rand van het parcours. Niet omdat er een team van Bike2Build deelneemt aan de Transhoek, maar om technische ondersteuning te bieden aan de deelnemers van de Transhoek.

Technische ondersteuning?
In de tent van Bike2Build zal een monteur klaarstaan met gereedschap en een (beperkt) assortiment aan materialen. Heb je tijdens de wedstrijd materiaalpech of heb je om een andere reden behoefte aan technische hulp, dan kan de fietstechnikus je vast en zeker helpen. Ook als je een (gangbaar) onderdeel van je fiets nodig hebt, kun je bij de tent van Bike2Build terecht.

Technische hulp is gratis, maar voor materiaal moet uiteraard worden betaald.

Meer weten over Bike2Build? Kijk op hun website en/of Like de Facebookpagina van Bike2Build.

UPDATE 04-09-2014: Zojuist is team Bike2Build ingeschreven, vertegenwoordigd door Ted Meerman en Dave van der Kooij. Naast technische ondersteuning “levert” Bike2Build dus ook deelnemers! 🙂

Sponsors

Volg ons op Facebook