Transhoek onder de vlag van Dirty Hill

De Transhoek is een initiatief van Ben Kennepohl en Gidus Wooning. Vanaf het ontstaan van de Transhoek (2008) hebben zij de organisatie op zich genomen en hebben van de Transhoek een ijzersterk evenement gemaakt. Elk jaar werd het deelnemersveld groter.

Ben en Gidus hebben de organisatie eind 2013 overgedragen aan Mountainbikeclub Dirty Hill. Deze vereniging, die op dit moment ongeveer 250 leden heeft en waarvan de baan in Bergschenhoek het thuisparcours is, kan voor de organisatie meer mankracht inzetten en is bekend met het organiseren van wedstrijden op het parcours in Bergschenhoek. Ben en Gidus blijven echter nog wel bij de organisatie betrokken.

Op dit moment wordt er door Dirty Hill hard nagedacht over de invulling van het evenement en de datum waarop de Transhoek 2014 zal plaatsvinden. Zodra de datum bekend is, zal deze op de website worden vermeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

Volg ons op Facebook