Training voor deelnemers op 1 september 2021

Om goed voorbereid te zijn op de Transhoek, is het essentieel dat je vooraf het parcours verkent. Mooier is nog als je specifieke stukken van het parcours zo goed leert kennen dat je ze sneller en efficiënter leert rijden en je daaruit je voordeel kunt halen tijdens de wedstrijd.

Om de deelnemers van de Transhoek die mogelijkheid te bieden, organiseren wij op woensdagavond 1 september een training op het parcours in Bergschenhoek.

Tijdens deze training gaan we aandacht besteden aan specifieke stukken/secties van het parcours met als doel jouw rondes zo efficiënt mogelijk en met de juiste technieken en tactieken te kunnen rijden. Als afsluiter rijden we één gehele ronde met optimale (niet maximale) snelheid over het parcours.

Datum: woensdagavond 1 september 2021
Tijd: 19:00 tot 20:45 uur
Locatie: MTB parcours Bergschenhoek
Verzamelplaats: parkeerplaats bij Outdoor Valley, bij startpunt parcours
Adres: Hoeksekade 141, Bergschenhoek

Vooraf aanmelden is niet nodig, maar alleen voor deelnemers en voor leden van Mountainbikeclub Dirty Hill.

css:

Sponsors

Volg ons op Facebook