Meer dan 25 teams ingeschreven

Inmiddels zijn er meer dan 25 teams (volwassenen) ingeschreven voor de Transhoek. Dit is een aantal waar de organisatie heel tevreden mee is. Hieruit blijkt namelijk dat er voldoende mountainbikers belangstelling hebben voor zo’n uniek evenement als de Transhoek.

Inschrijven kan nog!
Als je jouw team nog niet hebt ingeschreven, kan dit nog tot en met donderdag 4 september. Schrijf je hier in.

Jeugdeditie geannuleerd
Zoals in een eerder bericht bekend is gemaakt, gaat de jeugdeditie van de Transhoek niet door vanwege onvoldoende belangstelling.

Voor de jeugd geldt nu dat de twee jongste categorieën zich niet meer in kunnen schrijven. De oudste jeugdcategorie (14, 15 en 16 jarigen) kan zich nog wel inschrijven. Deze groep start dan tegelijk met de volwassenen op zondag 7 september 2014.

De organisatie kijkt erg uit naar zondag 7 september. Het gaat leuk worden! Tot dan!

Sponsors

Volg ons op Facebook