Transhoek bij jeugd onbekend, bij volwassenen populair

De Transhoek wordt al sinds 2008 georganiseerd, maar was tot voor kort alleen bedoeld voor volwassenen. Sinds dit jaar is er ook een speciale jeugd-editie. Voor de organisatie is het vooral een experiment, om te kijken of de jeugdige bikers ook van een grote uitdaging houden.

Vooral onbekend bij de jeugd

Dat er ook een speciale jeugd-editie van de Transhoek is, blijkt bij veel jeugd helemaal niet bekend te zijn. Dit verklaart ook waarom er  tot op dit moment nog geen jeugdteam is ingeschreven. Ken je jeugdige mountainbikers die wel van een uitdaging houden? Laat ze dan weten dat er ook een jeugd-editie is en maak ze enthousiast! Vertel ze dan ook dat ze minder rondjes hoeven te rijden dan de volwassenen. Op de pagina “Algemene info” staat per categorie het aantal te rijden rondjes vermeld.

Bij volwassenen populair

In tegenstelling tot de inschrijvingen voor de jeugd, gaan de inschrijvingen voor de volwassenen in een flink tempo. De inschrijving is nog maar een paar weken geopend en er zijn, zoals je op de pagina “Ingeschreven teams” kunt zien, al 18 teams (36 personen) ingeschreven voor deze editie.

Wacht niet met inschrijven!

Wil je met de volwassenen-editie van de Transhoek meedoen? Wacht dan niet langer met inschrijven, want als er 40 teams zijn ingeschreven, wordt de inschrijving gesloten. Het zou zonde zijn als je niet meer mee kunt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

Volg ons op Facebook