Transhoek 2013 geannuleerd

De Transhoek die op 13 oktober 2013 zou plaatsvinden, is niet door gegaan. Met de regenachtige Transhoek van 2012 in het achterhoofd hebben veel potentiële deelnemers waarschijnlijk tot het laatste moment gewacht met inschrijven. En achteraf gezien is dat geen slechte keuze geweest.

Op 13 oktober 2013 heeft het namelijk de hele dag door hard geregend. Er is die dag vrijwel geen moment geweest waarop het niet regende. Als de Transhoek door had gegaan, was het parcours wellicht veranderd in een grote modderpoel.

Doordat het aantal inschrijvingen kleiner was dan verwacht en de wedstrijd in het water dreigde te vallen, heeft de organisatie van de Transhoek enkele dagen van tevoren besloten om de Transhoek 2013 niet door te laten gaan. Hiervan zijn alle deelnemers op de hoogte van gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

Volg ons op Facebook